Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hráči Slovanu U Nisy vyzvou amatéry z Krásného Lesa

Souboje proti Udine, Seville, nebo Curychu má letos za sebou Slovan, nedávno přivítal i pražskou Spartu. Dnes bude ale mít úplně jiného soupeře, k Nise míří fotbalisté z Krásného Lesa. Vyhráli v soutěži Kopeme za fotbal.

 

Pro Slovan to bude v reprezentační pauze zpříjemnění tréninkového procesu. Pro Krásný Les, který se po podzimu drží na třetím místě III. třídy, tedy úplně nejnižší soutěže, naopak svátek.

Krásný Les si zápas s nedávným mistrem a účastníkem Evropské ligy vybojoval v soutěži Kopeme za fotbal. Trenér Šilhavý na hřiště může poslat prakticky všechny hráče áčka. Několik z nich ale mělo menší zdravotné obtíže. Zcela určitě nenastoupí Josef Šural, který je s reprezentací v Olomouci a ve stejný čas by měl hrát proti Kanadě.

Zápas začíná na stadionu U Nisy v 17 hodin.

Autoři

Štítky Lužická Nisa, Krásný Les, soutěž, Sevilla FC, AC Sparta Praha, Curych, Udine, Evropská liga UEFA, SK Sigma Olomouc, Josef Šural

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hráči Slovanu U Nisy vyzvou amatéry z Krásného Lesa  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.