Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan zřejmě posílí ukrajinský talent Kalitvintsev

Zajímavou posilu si v kádru Dynama Kyjev vyhlédl sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar. Do Liberce by měl na půlroční hostování zamířit ukrajinský mladík Vladislav Kalitvintsev, který už trénuje se Slovanem na soustředění v Piešťanech. Zkušenosti má i z áčka Dynama a zahrál si i za ukrajinskou reprezentaci do 21 let.

"Jeho příchod je v jednání, myslím, že dohodě jsme velmi blízko. Kalitvintsev je neskutečně talentovaný hráč, kterého si Dynamo velmi cení,“ prohlásil pro klubový web Jan Nezmar.

Kalitvintsev je teprve dvacetiletý mladík, ale s výbornými referencemi. „Dynamo s ním jednoznačně počítá pro svůj první tým. Je to nesmírně rychlý levák s výbornou kopací technikou," dodal Nezmar.

Mladý hráč už si vyzkoušel i hru v prvním týmu Dynama a patří do kádru ukrajinské reprezentační jednadvacítky. Na Memoriálu Valerie Lobanovského byl vyhlášen nejlepším záložníkem turnaje, když Ukrajina podlehla až ve finále Rakousku.

Ve Slovanu by mohl hrát na levém křídle nebo podhrotového hráče, Liberec hraje poslední utkání slovenského soustředění v úterý proti Zlatým Moravcům a Kalitvintsev už by mohl nastoupit.

Podívejte se na gól Vladislava Kalitvintseva

Autoři

Štítky slovan, dynamo, posila, kalitvintsev, FC Slovan Liberec, SK Dynamo České Budějovice, Jan Nezmar, FK Dynamo Kyjev, Piešťany, Ukrajina, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zřejmě posílí ukrajinský talent Kalitvintsev  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.