Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Zapomenutý fanoušek Baníku poničil vchod do Nisy. Jinak byl klid

Po výtržnostech fanoušků v zápase Baník – Sparta se na Ostravské raději přichystala i liberecká policie. Nic velkého se ale nestalo. Policie krátkodobě zadržela tři fanoušky kvůli nevhodnému chování na ulici. Ve dvě ráno zase narazila na hodně opilého Baníkovce, který se snažil dostat do OC Nisa a poničil přitom dveře.

Devatenáctiletého fanouška tu zřejmě zapomněli, nebo se mu z Liberce nechtělo, každopádně ve dvě ráno ho zadržela policie, když se snažil dostat do OC Nisa. „Domáhal se vstupu tak razantně, že tu poškodil dveře. Přímo na místě ho zadrželi pracovníci bezpečnostní agentury a předali ho policistům,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková. V neděli ráno ještě nebylo možné mladíka vyslechnout, prohru svého týmu zapíjel velmi intenzivně.

Jinak se během návštěvy z Ostravy nic zásadního nestalo. Do Liberce přijelo zhruba 250 fanoušků Baníku a celý zápas fandili. Klid byl také  ve městě před zápasem i po něm. První fanoušci  přijeli do Liberce před 11. hodinou dopoledne a většina město opustila krátce před 20. hodinou a odcestovala vlakem.  „V průběhu dne policisté krátkodobě zajistili tři fanoušky Baníku poté, co po nevhodném chování na veřejnosti neuposlechli výzev policistů, aby svého jednání zanechali,“ dodala Baláková.

Podle odhadů policie zápas sledovalo zhruba 2600 diváků, Slovan přitom ohlásil 4444 fanoušků. Slovan Baník porazil 3:2, když se dvakrát trefil Pavelka a jednou Šural.

Slovan si poradil s Baníkem

Neděle, 6. dubna 2014, 10:03

www.apikfoto.cz
www.apikfoto.cz

Autoři

Štítky FC Baník Ostrava, Lužická Nisa, policie, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapomenutý fanoušek Baníku poničil vchod do Nisy. Jinak byl klid  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.