Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Finále základní části je tu. Tygři mohou být šestí, ale i devátí

Až posledním dvaapadesátém kole základní části extraligy se rozhodne, jaká bude pozice Bílých Tygrů pro play off. Urvou šestou příčku a půjdou rovnou do čtvrtfinále? Nebo si zahrají předkolo? Z jaké pozice? To budeme vědět dnes večer. Liberec hraje ve Vítkovicích a zápas startuje v 16:20.

Tygři mají po olympijské přestávce dobrou formu. Vyhráli všechna tři utkání, ve kterých obdrželi pouhé dvě branky. Jenže podobně si vedli i konkurenti v boji o co nejlepší umístění do play off, a tak všechno zůstává otevřené.

Liberečtí jsou momentálně osmí, ale situace je velice zamotaná a roli hrají i vzájemné zápasy. Jisté je, že Tygři musí získat více bodů než Olomouc, se kterou mají bilanci horší, naopak stejný počet bodů s Pardubicemi by zaručil lepší pozici jim.

Prvním úkolem ale bude vyhrát ve Vítkovicích, když se nepovede to, Liberec může spadnout na devátou pozici a v předkole by si zahrál s osmým.

„Víme, že postup do čtvrtfinále nemáme ve svých rukách. Pokud Pardubice vyhrají, tak jsou v šestce. Samozřejmě je šestka naším cílem, ale pokud vyhrajeme ve Vítkovicích a skončíme sedmí nebo osmí, budeme hrát předkolo a pokusíme se postoupit přes něj,“ řekl útočník Tygrů Jan Ordoš.

V probíhající sezoně Tygři Vítkovice jednou porazili a dvakrát s nimi prohráli. Poslední střetnutí rozhodne. Na ledě Ostravar areny padne úvodní buly v 16:20.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Vítkovice, Liberec, olympijské hry, Pardubice, Jan Ordoš, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finále základní části je tu. Tygři mohou být šestí, ale i devátí  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.