Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Tygry letos povede Jelínek, je novým kapitánem

Do letošní sezony nastoupí Tygři s novým kapitánem v podobě Petra Jelínka, ten převezme otěže po Martinu Ševcovi. Stává se tak v pořadí již jedenáctým extraligovým kapitánem.

Nově zvoleného lídra tygří smečky si trenér Filip Pešán pochvaluje. „Dlouhodobě je Petr Jelínek lídrem kabiny, navíc se podílel na našich úspěších za poslední roky,“ uvedl Pešán. Del jeho slov je pro ostatní spoluhráče ideálním vzorem. Jelínek navíc v loňském roce podepsal víceletou smlouvu.

Čtyřiatřicetiletý hráč považuje nový post za čestné místo. „Je mi ctí vést náš tým. Na novou funkci si pomalu zvykám, ale myslím, že to pro mě nebude výrazná změna,“ komentoval Jelínek. Mezi jedenácti kapitány Bílích Tygrů zaří taková jména jako Petr Nedvěd, Jan Výtisk nebo Stanislav Procházka.

Asistenty kapitána pro tuto sezonu budou Michal Bulíř a Ladislav Šmíd.

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky hokej, Bílí Tygři, Liberec, Jelínek, kapitán, Petr Jelínek, Filip Pešán, Petr Nedvěd, Jan Výtisk, Stanislav Procházka, Michal Bulíř, Ladislav Šmíd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygry letos povede Jelínek, je novým kapitánem  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.