Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tygři přišli v závěru o tři body. Se Zlínem doma prohráli 2:3

Po pěti vítězstvích za tři body vyšli Bílí Tygři naprázdno. V domácím utkání proti Zlínu sice ještě pět minut před koncem vedli 2:1, hosté ale dvěma góly skóre otočili. Liberečtí přesto nadále zůstávají v čele tabulky extraligy.

První třetina začala oboustranným oťukáváním, postupně ale přebírali iniciativu domácí. A to i díky přesilovce. Nejprve se objevil před Kašíkem Kvapil, jenže ještě přihrával. Přesilovou hru ale domácí stihli využít. Hudáček objel branku a předložil Jelínkovi, který prostřelil Kašíka.

Tyčka hostí

Liberečtí pak měli ještě několik vyložených šancí, žádnou ale neproměnili, naopak mohli skórovat hosté, Freibergs ale trefil tyčku.

V druhé třetině mohli Liberečtí zvýšit, Jelínek trefil horní tyč. A tak se skóre měnilo na druhé straně. Freibergs poslal střílenou přihrávku na bránu a Fořt jen lehce změnil směr - 1:1.

Nadále se hrál svižný hokej, gól mohly dát oba týmy. Zlín pak hrál dlouhou přesilovku 5 na 3, domácí se ale ubránili a nakonec se trefili sami. Kašík vyrazil bombu Šmída před sebe a Lenc volný puk zasunul do brány - 2:1.

Obrat Beranů

Zlínští se nezlomili a deset minut před koncem měli dvě velké šance, Noska i Popelku ale skvělý Will vychytal. Pět minut před koncem se Zlín dočkal. Honejsek našel mezi kruhy Hermana a ten prostřelil domácího brankáře.

A necelé dvě minuty před koncem šli hosté v přesilové hře dokonce do vedení, v závaru před Willem se nejlépe zorientoval Kubiš a Zlín najednou vedl. Domácí pak ještě odvolali brankáře, vyrovnat už ale nestihli.

Bílí Tygři Liberec - Berani Zlín 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 9. P. Jelínek (L. Hudáček), 47. Lenc (Šmíd, Birner) – 29. Fořt (Freibergs, J. Ondráček), 55. Herman (Honejsek, Šlahař), 59. Kubiš (J. Ondráček). Rozhodčí: Pražák, Kika – Ondráček, Špůr. Diváci: 6 989.

Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Kolmann – Lenc, Lakatoš, Birner – Valský, L. Hudáček, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, Redenbach, J. Vlach.

PSG Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Ferenc, Valenta, Gazda – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – E. Kulda, P. Sedláček, Fryšara – Václavek, Popelka, Werbik.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, Zlín, FC Fastav Zlín, Paris Saint-Germain FC

Tygři přišli v závěru o tři body. Se Zlínem doma prohráli 2:3  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.