Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Do nové sezóny nastoupí s Tygry i Michal Bulíř

Je to tak. Michala Bulíře opět uvidíme v liberecké aréně na ledě. Do Liberce se vrací z Kontinentální hokejové ligy a zůstane tu minimálně do příštího dubna.

Do KHL nastoupil loni za Metallurg Magnitogorsk. Teď už bude opět útočit na soupeřovu branku v dresu tygrů. Podle sportovního ředitele Filipa Pešána se s návratem Bulíře dostane do týmu jeden z nejlepších útočníků české extraligy. „Jsem rád, že se Michal vrátí domů k Bílým Tygrům a odmítl tučné nabídky jiných extraligových klubů,“ uvedl Pešán.

Snad se tomuhle libereckému odchovanci bude dařit stejně jako doposud. „Společně uděláme vše pro to, aby si Michal v příští sezóně svými výkony a svojí pozicí v týmu řekl o špičkové zahraniční angažmá a o reprezentační dres,“ dodal sportovní ředitel.

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky hokej, Michal Bulíř, extraliga, Bílí Tygři, Kontinentální hokejová liga, Bílí Tygři Liberec, Filip Pešán, Metallurg Magnitogorsk, Extraliga ledního hokeje

Do nové sezóny nastoupí s Tygry i Michal Bulíř  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.