Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Tygři díky smršti v úvodu třetí třetiny přejeli Třinec 5:0. Berou desátou výhru v řadě

Pořádný uragán se spustil v úvodu třetí třetiny reprízy finále mezi Libercem a Třincem. Domácí během necelých dvou minut třikrát skórovali a zlomili tak odpor Třince. Celkové skóre je 5:0 a Tygři tak mají už desátou výhru v řadě.

První dvě třetiny to přitom na takový rozdíl nevypadalo. Dlouho se hrálo bez gólů, domácí šli do vedení až necelých pět minut před koncem druhé třetiny. Hanousek vypálil švihem od modré a jeho ránu ještě tečoval Kolmann – 1:0.

Úvod třetího dějství pak rozhodl. V čase 43:18 vstřelil svůj první extraligový gól teprve devatenáctiletý Šír. O čtyřicet vteřin později ho napodobil Birner a v čase 45:05 také Zachar. 

Zápas byl poté rozhodnutý, domácí ale přidali ještě jeden gól, kdy jeli dva na jednoho Lenc s Filippim a první jmenovaný zavěsil – 5:0.

Bílí Tygři Liberec - Oceláři Třinec 5:0 (0:0, 1:0, 4:0)

Branky a nahrávky: 36. Kolmann (T. Hanousek, M. Zachar), 44. Šír (Šmíd), 44. Birner (Ordoš, L. Hudáček), 46. M. Zachar (T. Hanousek). Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Frodl, Komárek. Diváci: 6 145.

Bílí Tygři Liberec: Hrachovina – Knot, Šmíd, Graborenko, Derner, Kolmann, T. Hanousek – Birner, L. Hudáček, Ordoš – Lenc, Filippi, Marosz – M. Zachar, P. Jelínek, L. Krenželok – Šír, A. Musil, J. Vlach – D. Špaček. Trenéři: Augusta a Kudrna.
HC Oceláři Třinec: Kváča (od 44. Malík) – Gernát, Kundrátek, M. Doudera, Krajíček, Galvinš, D. Musil, Zahradníček – Hrehorčák, P. Vrána, M. Stránský – Dravecký, Marcinko, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský, Novotný, Martynek. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, Třinec, hokej, HC Oceláři Třinec, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři díky smršti v úvodu třetí třetiny přejeli Třinec 5:0. Berou desátou výhru v řadě  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.