Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Po šesti letech konec. Krenželok opouští Bílé Tygry

Byl neodmyslitelnou součástí týmu, pomohl Tygrům ke čtyřem prezidentským pohárům i historickému titulu. Po šesti letech končí Lukáš Krenželok.

Za šest let se stal neodmyslitelnou součástí libereckého týmu. Lukáš Krenželok ale po mnoha zápasech sundá tygří dres. K dnešnímu dni mu totiž s libereckým klubem končí smlouva a další už nepodepsal. „Skvělý a zkušený útočník se dohodl na jiném angažmá v rámci extraligy,“ sdělil mluvčí klubu Martin Kadlec.

Celkově nastoupil za Tygry do 348 utkání. „Zároveň dokázal v libereckém dresu více než 900 startů v nejvyšší soutěži,“ komentoval Kadlec. Zkušený útočník byl velkou podporou Tygrů. „Osobně mi bude chybět nejen jako hráč, ale i jako člověk,“ řekl sportovní ředitel Filip Pešán s tím, že hráče považuje za velmi výraznou osobnost.

Původně ostravský rodák začal s kariérou hokejisty ve Vítkovicích. Do Liberce přišel v sezóně 2014/15 společně s Petrem Jelínkem. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, Lukáš Krenželok, Liberec, Bílí Tygři Liberec, tygr, Martin Kadlec, HC Vítkovice Ridera, Filip Pešán, Petr Jelínek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po šesti letech konec. Krenželok opouští Bílé Tygry  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.