Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři prozatím pozastavili všechny kroky k nové sezóně, čekají na rozhodnutí zastupitelstva

Extraligový klub Bílí Tygři Liberec pozastavil rozjezd nové sezóny, a to minimálně do čtvrtka. V ten den budou zastupitelé města Liberce rozhodovat, kdo bude prakticky provozovatelem Sport Parku Liberec a také Home Credit Areny. Pro Bílé Tygry se jedná o zásadní rozhodnutí, které vyhlíží hokejový klub s velkou nedočkavostí.

„Pozastavili jsme do čtvrtka všechny aktivity v klubu a napjatě čekáme, jak proběhne hlasování ve čtvrtek na radnici. Současný provozovatel Home Credit Areny nám garantuje podmínky, které jsou pro nás akceptovatelné, profesionální a deset let funkční. Poskytuje nám služby od nájmu až po zajištění ticketingu nebo profesionálního chodu celé arény při utkáních se vším personálem," popsal situaci končící sportovní ředitel a dlouholetý trenér Bílých Tygrů Filip Pešán.

Provozovatel Sport parku od města deset milionů zatím nedostal. Zastupitelé rozhodnou za týden

Liberečtí zastupitelé ve čtvrtek večer po několikahodinové bouřlivé diskusi schválili jen záměr finanční výpomoci provozovateli městského sportovního areálu Sport park, který se kvůli pandemii koronaviru ocitl bez příjmů. Mimořádně se kvůli tomu...

„My jako klub musíme vědět, kdo bude v tomto směru naším partnerem, a proto do té doby nemůžeme přijímat žádné závazky k nové sezóně a ani nebudeme oznamovat do rozhodnutí žádné posily či změny v týmu. Stejně tak jsme zastavili ticketing na novou sezónu a kampaň. Současně bude i utlumen do rozhodnutí města chod mládeže (spolku Bílých Tygrů)," dodal.

„Věříme, že vše bude vyřešeno v co nejkratším čase a zvítězí zdravý rozum,“ uzavřel Pešán.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Bílí Tygři, hokej, sport park, syner, Bílí Tygři Liberec, Home Credit, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři prozatím pozastavili všechny kroky k nové sezóně, čekají na rozhodnutí zastupitelstva  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.