Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Déšť, zima a nový rekord. Vojta Špígl u rotundy strávil při čekání na permici dvě noci

To je srdcař. Vojtěch Špígl je fanouškem hokejových Tygrů a nyní si usmyslel, že získá první permanentní vstupenku. Ty klub začal prodávat v pondělí ráno, Vojta u předprodeje čekal už od sobotního odpoledne. Na místě strávil dvě noci a neodradila ho ani zima a déšť. Vytvořil tak nový rekord v čekání na první permanentku, když čekal 36 hodin.

„První noc byla těžká, byl jsem tu sám a byla zima," vyprávěl už s permanentkou v ruce Vojtěch Špígl. Pak ho ale přišel podpořit kamarád. „Povídali jsme si a bylo to lepší. Jsem vyčerpaný a šťastný, že to mám za sebou,“ dodal.

Čekáním u rotundy strávil dvě noci, dohromady šestatřicet hodin. To je nový rekord. „Rekord nebyl cíl, avšak rozhodně mě to těší. Tygři jsou pro mě srdcová záležitost, udělal jsem to rád."

Špígl tak překonal i Jaromíra Žlábka, který získala první permanentku v posledních dvou letech. K předprodeji dorazil už v neděli odpoledne, ale byl až druhý. „Když jsem viděl, že už tady chlapci jsou, myslel jsem, že půjdu domů. Manželka mi ale řekla, ať tu s nimi zůstanu. Měl jsem s sebou křížovky a s klukama jsme pokecali," vzal to sportovně.

Stávající permanentkáři mohou využít předkupního práva na svá místa až do 30. června. Permanentky je možné zakoupit přímo na Rotundě Home Credit Areny nebo online prostřednictvím sítě Ticketportal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, permanentka, rekord, rotunda, Home Credit, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Déšť, zima a nový rekord. Vojta Špígl u rotundy strávil při čekání na permici dvě noci  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.