Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ladislav Šmíd bude Tygrům chybět dál. Má za sebou operaci krční páteře

Poslední zápas odehrál den před Silvestrem proti Mladé Boleslavi, od té doby byste Ladislava Šmída v sestavě libereckých hokejistů hledali marně. A chybět bude kvůli zdravotním problémům dál, v minulých dnech dokonce podstoupil operaci krční páteře.

Problémy s krční páteří Šmída provází poslední roky kariéry. Dvě operace podstoupil už v NHL, jednou dokonce musel vynechat celý ročník zámořské soutěže. 

„I přes jeho maximální nasazení a výbornou podporu obou našich fyzioterapeutů bylo nutno jeho obtíže řešit operačně,“ řekl klubový lékař Roman Mizera.

Potíže se Šmídovi ozvaly znovu na konci roku 2020 z důvodu velké zápasové zátěže, což ho vyřadilo na úvod nového roku ze hry. „Podstoupil v Neurocentru Krajské nemocnice v Liberci operaci a momentálně se věnuje intenzivní pooperační rehabilitaci,“ dodal lékař.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, šmíd, operace, Ladislav Šmíd, krční páteř, silvestr, BK Mladá Boleslav, National Hockey League, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ladislav Šmíd bude Tygrům chybět dál. Má za sebou operaci krční páteře  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.