Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tygři mají novou posilu. Pod Ještěd míří zkušený útočník Tomáš Záborský

Dres Tygrů v nadcházející sezóně oblékne také Tomáš Záborský, jeden z nejproduktivnějších hráčů finské Ligy posledních let. Informoval o tom liberecký klub.

S Tygry podepsal slovenský reprezentant roční smlouvu s roční opcí. „Rodák z Trenčína zanechal nejvýraznější stopu ve Finsku, kde se v ročníku 2011/12 stal dokonce nejlepším střelcem a druhým nejproduktivnějším hráčem. V téže sezoně vstřelil také nejvíce vítězných gólů a získal Zlatou helmu pro nejlepšího hráče soutěže, informoval mluvčí klubu Martin Kadlec.

Kromě nejvyšší finské soutěže má Záborský zkušenosti i z KHL. Dokonce byl draftován týmem New York Wangers do NHL, kam se nakonec bohužel nepodíval. Po třech sezónách v nižších amerických soutěžích se tak Záborský vrátil do Evropy, komentoval Kadlec.

Pro Tygry bude špičkový útočník výraznou posilou s obrovskými zkušenostmi. Tomáš je skvělý střelec, který v průběhu své kariéry dozrál do role univerzálního útočníka se schopnostmi táhnout tým. Poslední roky patří mezi nejlépe bodující hráče svého týmu a my si od něj slibujeme zvýšení útočného potenciálu týmu,“ komentoval příchod Záborského sportovní manažer Tygrů Patrik Augusta.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Liberec, Bílí Tygři, Tomáš Záborský, Ještěd, soutěž, Martin Kadlec, Bílí Tygři Liberec, Kontinentální hokejová liga, National Hockey League, New York Rangers, Finsko, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři mají novou posilu. Pod Ještěd míří zkušený útočník Tomáš Záborský  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.