Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Neomluvitelné, zlobil se Šmíd. Výkon podle něj nebyl hodný Tygrů

Ladislav Šmíd byl po prvním čtvrtfinále na Spartě hodně naštvaný. Vadil mu výkon, který jeho tým podal. Liberec totiž prohrál 0:7. „Musíme si uvědomit, že reprezentujeme nejen sami sebe, ale i Tygra, kterého máme na hrudi,“ řekl. Týmu ale věří, šanci na reparát bude mít hned v úterý.

Pro kolaps v prvním utkání série neměl vysvětlení. „Kdybych to věděl, asi by se to nestalo. Ale ode mě až do posledního hráče musíme hrát úplně jinak. Náš tým je obrovsky mentálně silný, což jsme ukázali v pátém zápase proti Kometě. Nevidím důvod, proč bychom náš výkon třeba právě z předkola nemohli zopakovat,“ uvedl.

Jaroslav Pavelka o prvním čtvrtfinále „Je to jen první zápas. Někdy je ale lepší prohrát vysoko než jen 0:1. Naštěstí se hned hraje další utkání a my v něm musíme být ve všem lepší."

Výkon hodnotil velmi kriticky. „Prohrát první zápas čtvrtfinále se Spartou na jejím ledě 0:7 je neomluvitelné. Musíme si uvědomit, že reprezentujeme nejen sami sebe, ale i Tygra, kterého máme na hrudi. Taková prohra by se vůbec neměla stávat,“ dodal.

Podle něj je ale dobře, že se hned hraje další zápas. „Pořádně se vyspíme, já doufám, že se všichni podíváme do zrcadla, trochu se probereme a na ledě bude úplně nový tým.“

Problém mohl být i v dlouhé sérii s Kometou, zatímco Sparta se mohla v klidu připravovat. „Trochu jsme asi tahali nohy, takže doufám, že jsme je rozjezdili a ve druhém utkání se to promítne. Nemůžeme si hrát na dvacet hokejistů. Na led musí vlétnout tým, který je hladový a ostrý,“ myslí si.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, sparta, Ladislav Šmíd, HC Sparta Praha, čtvrtfinále, Bílí Tygři Liberec, HC Kometa Brno, Jaroslav Pavelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neomluvitelné, zlobil se Šmíd. Výkon podle něj nebyl hodný Tygrů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.