Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Flynna při rozhovoru vytočil sprostý fanoušek. Plzeň zkur… reagoval liberecký hráč

Při prohře Liberce ve čtvrtém utkání předkola v Plzni patřil k nejlepším hráčům Tygrů, dal také jediný gól svého týmu. Krátce po utkání byl ještě plný emocí, když dával v mixzóně rozhovor České televizi. Jenže po celou dobu na něj sprostě pořvával jeden z domácích fanoušků, na což Flynn nakonec také podobným stylem zareagoval.

Flynn zrovna popisoval vyrovnávací gól, když si fanoušek nad ním i přes výhru jeho týmu začal vylévat frustraci. „Co je, vole? Máte sto kilo, jste chlapi jako kráva, ale furt padáte. Jenom simulujete, kur.y!“ křičel příznivec Plzně.

Na Flynnovi bylo v tu chvíli jasně vidět, že místo reportéra vnímá právě fanouška. „Ještě něco?!“ nenechal si liberecký hráč nic líbit. A přestřelka pokračovala. „Ty konkrétně taky, padáš taky jak čur.k!“ „Ty seš čur.k, vole,“ odpověděl Flynn a pokračoval v rozhovoru. „Tady to vidíte sami,“ dodal pak už směrem k reportérovi.

„Věřím v to, že máme na to vyhrát a že půjdeme dál,“ dodal pak Flynn a od fanouška opět začali létat další nadávky. Sám liberecký hráč ale pak měl ještě poslední slovo. „Mrd.m tady tu zkur… Plzeň,“ křikl směrem k fanouškovi a odešel.

Flynn se poté ještě k incidentu vrátil. „Vždycky když potkáte nějakého fanouška, který se chová jako idiot, má v ruce pivo a nerespektuje hráče ani nikoho jiného, je to frustrující," podotkl Flynn.

Mrzelo ho, že to kazí dojem z atmosféry, kterou play off nabízí. „Co na to říct. Věděli jsme, že jedeme k těmhle lidem. Bez urážky, jsou tu jinak skvělí fanoušci. Ale u některých to vypadá takhle. Tak se teď těším na páté domácí utkání," podotkl.

S 22 brankami nejlepší střelec Liberce v základní části se prosadil poprvé v sérii v polovině utkání, kdy v přesilové hře vyrovnal na 1:1. Po individuální akci se trefil z levého kruhu mezi betony Dominika Pavláta. „Viděl jsem stojící hráče, otevřelo se to přede mnou. Domino asi myslel, že budu mířit nahoru. Za gól jsem rád, ale bohužel byl k ničemu," dodal Flynn.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň, flynn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Flynna při rozhovoru vytočil sprostý fanoušek. Plzeň zkur… reagoval liberecký hráč  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.