Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bílí Tygři zahájí předprodej vstupenek na Champions League

V první den měsíce srpna půjdou do prodeje vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v Champions Leaugue a v přípravném období. Liberečtí hokejisté sehrají v základní části evropské klubové soutěže celkem tři domácí zápasy a stejný počet střetnutí mají na programu i v rámci přípravy na extraligu.

První přípravné domácí utkání sehrají Bílí Tygři 7. srpna, kdy hostí hradecký Mountfield. V rámci Ligy Mistrů se poprvé před domácím publikem představí 21. Srpna a soupeřem Tygrů bude finský celek Kärpät Oulu. Všechna domácí utkání se odehrají na ledové ploše v Tipsport areně.

Vstupenky
Vstupenky na domácí utkání Bílých Tygrů v Champions League budou v prodeji za 200 Kč a na přípravná střetnutí pouze za 100 Kč. Vstupenky bude možné zakoupit i online v síti TicketPro. Členové fanklubu, děti, studenti, senioři a držitelé průkazu ZTP mohou zápasy navštívit s výraznou 50% slevou. Držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2014/2015 budou mít vstup na domácí přípravná utkání i duely Ligy Mistrů zdarma.

Bílí Tygři v Champions Leaugue
Bílí Tygři byli nalosováni do základní skupiny A Ligy Mistrů a utkají se s atraktivními celky z dalších tří evropských zemí. 21. srpna vstoupí liberečtí do soutěže domácím střetnutím s vítězem uplynulého ročníku finské ligy Kärpätem Oulu, již dva dny poté se představí v německém Kolíně nad Rýnem a 4. září pak doma přivítají Košice. Se slovenským mistrem, ovšem na jeho ledě, se následně Bílí Tygři utkají 6. záři. Již v průběhu nového extraligového ročníku, ve středu 24. 9., do Liberce zavítá německý Kolín a program základní skupiny zakončí svěřenci Pavla Hynka 8. října za polárním kruhem v Oulu. 

Přípravné zápasy
První duel v nové sezóně Tygři odehrají ve zbrusu nové areně v Třinci a to už 31. července, ovšem poprvé doma se představí až 7. srpna, kdy pod Ještěd zavítá Mounfield Hradec Králové. 11. srpna prověří připravenost týmu celek ruské VHL Ariada Volzhsk a poslední přátelský zápas je na programu 28. srpna a soupeřem Bílých Tygrů bude Slavia Praha.

Napsal Martin Kadlec

Štítky Bílí Tygři Liberec, vstupenka, Liga mistrů UEFA, Kärpät Oulu, Mountfield Hradec Králové, ČEZ Arena (Pardubice), 1. FC Köln, FC Hradec Králové, HC Slavia Praha, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři zahájí předprodej vstupenek na Champions League  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.