Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Fotbalová výhra 1:0 stačila Tygrům ke třem bodům

Fotbalový výsledek 1:0 stačil Bílým Tygrům k porážce brněnské Komety na ledě Tipsport arény. Tři body v nedělním utkání zajistil Liberci Jiří Hunkes, který se trefil za záda brněnského Čiliak ve dvanáct minutě. Tygři vybojovali třetí výhru na domácím ledě v řadě a posunuli se z barážových pozic.

O regulérnosti jediného gólu musel rozhodovat videorozhodčí. Hunkes trefil bránícího Koreise do helmy a teprve od ní se puk odrazil do branky. Rozhodčí po krátké poradě gól uznali.

Brno se marně snažilo před necelými pěti tisícovkami diváků vyrovnat. Stav 1:0 přežil i téměř dvouminutovou hru bez brankáře a Tygři si tak mohli připsat šestou výhru v sezoně.


HC Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno 1:0

Bílí Tygři Liberec: Melicherčík – Hunkes, Derner, Voráček, Výtisk, Čutta, Čakajík, Šimek – Urban, Nedvěd, Dušek – Bartek, Vampola, Bulík – Valský, Filippi, Bulíř – Jass, Víšek.

HC Kometa Brno: Čiliak – Dujsík, Hanzlík, Kováčik, Kempný, Kuboš, Žižka – Zohorna, Čermák, Jakub Svoboda – T. Svoboda, Němec, Káňa – Dočekal, Hruška, Burian – Mrázek, Koreis, Holec.

Branky a nahrávky: 12. Hunkes (Bartek)

Štítky Jiří Hunkes, HC Kometa Brno, Bílí Tygři Liberec, FC Slovan Liberec, Tipsport, fotbal, FC Zbrojovka Brno, Jakub Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová výhra 1:0 stačila Tygrům ke třem bodům  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.