Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nevydařený úvod libereckých florbalistů. V prvním kole doma podlehli Ostravě

S velkým očekáváním vstoupili po dlouhé odmlce do soutěžního utkání muži FBC Liberec. S ostravským týmem se svěřencům Zdeňka Skružného povedl pouze začátek utkání. Zbytek duelu ovládla Ostrava, která vyhrála 7:3.

Povedený vstup do utkání předvedl liberečí florbalisté. Už v třetí minutě zápasu se z brankoviště dokázal prosadit Světlík. Vedení ale domácímu týmu nevydrželo dlouho. V 11. minutě sebral domácímu obránci míček Sládek, který se prosadil poprvé v zápase. I druhé gólový moment měl na své čepeli Sládek a zvýšil na 2:1.

Ve druhé třetině diktoval tempo hry ostravský celek a ke své aktivní hře přidal několik branek. Nejprve zvýšil na rozdíl dvou branek polský útočník Malajka. Na tuto situaci ještě dokázal odpovědět Lhota, který dokázal snížit v přesilové hře. Hororový moment přišel na konci druhé periody. V průběhu 20 vteřin využila Ostrava dvě nabídnuté šance a odskočila na stav 2:5.

Do závěrečné periody vstoupil tým z Liberce fantasticky. V čase 40:20 vykřesal naději na zvrat v utkání velmi aktivní Kopecký. V následujícíh minutách si liberečtí nedokázali vypracovat v podstatě žádné výrazné momenty. Když se hostujícímu celku ještě dvakrát podařilo prostřelit brankáře Mücka bylo o osudí zápasu rozhodnuto. Konečné skóre nedokázali muži FBC Liberec zkorigovat ani v několika početních výhodách.

Livesport Superliga má na programu v příštím týdnu hned dvě utkání s FBC Liberec. V pátek se černobílý celek představí v Brně. V neděli 20.9. bude hostit Florbal Chodov.

FBC Liberec vs. FBC ČPP Ostrava 3:7 (1:2,1:3,1:2)

Branky: Světlík, Lhota, Kopecký

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, superliga, Ostrava, Zdeněk Skružný, Liberec, florbalista, Superliga florbalu, TJ JM Chodov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevydařený úvod libereckých florbalistů. V prvním kole doma podlehli Ostravě  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.