Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Volejbalovou Lokomotivu doplnilo několik nových hráček

Na sever Čech se přistěhovalo několik volejbalistek a hned se ucházely o místo v sestavě družstva žen Lokomotivy. Po krachu extraligové Technické univerzity není mnoho možností, kde hrát volejbal. 2.liga je v současnosti nejvyšší soutěží ve volejbalu žen na Liberecku.

Lokomotiva hraje už několik sezón na špici tabulky a nabízí tak stabilitu a šanci více vyhrávat, než se skloněnou hlavou uznat kvalitu soupeře.

Do přípravy na nadcházející sezónu se už naplno zapojily Markéta Krotká, Petra Glückseligová, Martina Zajícová a Barbora Ullmannová. Poslední jmenovaná má zkušenosti s extraligou, kdy hrála za Technickou univerzitu a po dvouleté pauze má opět chuť se vrátit pod vysokou síť. Martina Zajícová začala studovat vysokou školu v Liberci a Petra Glückseligová získala práci na ARU v liberecké nemocnici. Petra přišla z pražského Braníku, který hraje také 2.ligu a věděla, co může od libereckého týmu očekávat.

Asi nejdelší vzdálenost musela urazit Markéta Krotká, která působila v extraligové Ostravě a nyní se pomalu začíná zabydlovat v severočeské metropoli. „Vychoval mě ostravský volejbal, kde jsem působila na postu libera a s týmem hrála extraligu. Přítel (Jakub Janouch pozn. redakce) dostal nabídku hrát za libereckou Duklu a já neváhala a šla jsem s ním. Podařilo se mi sehnat práci v nemocnici, kde pracuji jako radiologický asistent. Doufám, že pro tým budu přínosem.“ řekla Markéta Krotká.

My držíme novým hráčkám i celému týmu palce a přejeme co nejlepší vstup do sezóny.

Štítky volejbal, Česko, Liberecký kraj, Krajská nemocnice Liberec, Jakub Janouch, Liberec, Braník, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalovou Lokomotivu doplnilo několik nových hráček  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.