Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Těsná prohra házenkářů. Pražské Slavii podlehli o tři branky

Vyrovnané utkání nabídl souboj mezi házenkáři Slavie a Liberce. První poločas také skončil remízou, ale ve druhém dějství se více dařilo domácím, kteří nakonec vyhráli 35:32.

„Od začátku zápasu jsme se snažili hrát rychlou házenou, což se nám dařilo. Bohužel po několika technických chybách s námi soupeř srovnal krok a celý první poločas se vedení přelévalo z jedné strany na druhou. V útočné fázi se nám celkem dařilo, ale v obraně jsme se nevyvarovali závažných chyb," popsal Ondřej Harbich z Liberec Handball.

Do kabin se tak odcházelo za remízového stavu. Vstup do druhého poločasu hostím vydařil. Po deseti minutách vedli už o tři branky a dokonce přesilovou hru. Tuto výhodu ale promarnili a přesilovku prohráli 0:2. Následně pak soupeř skóre srovnal a vrátil se do hry. „Do závěrečného hvizdu se nám nepodařilo najít účinný recept na zlepšení naší obrany, přidaly se nepřesné střely v útoku a podlehli jsme o tři branky," dodal Harbich.

V dalším zápase hraje Liberec v 2. kole Českého poháru s tradičním rivalem z Jablonce (středa, 27. 9. 2017, od 18:00 v Železném Brodu) a na domácí palubovce se tým představí proti záloze extraligového týmu Dukly v neděli, 8. 10. 2017, od 17:00 hodin. 

HK Slavia Praha - Liberec Handball 35:32 (18:18)

Sestava a branky: Soukup, Fiala – Kozubík 8, Šťastník a Hošic po 5, Kulík a Eliáš po 4, Blaschke 3, Vrba 2, Ploch 1, Šefl, Lehký

O víkendu odehrály své ligové utkání také oba týmy libereckých dorostenců. V sobotu se starší dorostenci představili ve Strakonicích, kde vyhráli vysokým rozdílem 22:38 a připsali si do tabulky další 2 body. Bohužel na své první vítězství stále čekají mladší dorostenci, kteří vysoko prohráli, 40:17, s týmem HC Zubří.

Autoři | Foto Liberec Handball

Štítky Liberec, házená, Liberec Handball, HC Slavia Praha, FC Slovan Liberec, házenkář, FK Baumit Jablonec, HC Dukla Jihlava, HC Zubří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těsná prohra házenkářů. Pražské Slavii podlehli o tři branky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.