Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Lyžařské závody zdravotníků přilákaly sedm desítek účastníků

V sobotu 20. ledna dopoledne se v Bedřichově uskutečnil již 44. ročník oblíbených závodů zdravotníků v běhu na lyžích, Memoriál doktora Jiřího Chocholouška a Blanky Kottnauerové.

Celkem 70 závodníků soutěžilo při skvělých sněhových podmínkách. Závod dětských kategorií a závod štafet se odehrály na okruhu stadionu, dospělí pak vyjeli na pětikilometrovou trať v závodu klasickou technikou a druhým rokem i v kategorii skate. Ženy absolvovaly jeden okruh, muži pak pětikilometrové kolečko objeli dvakrát.

Nejrychlejší čas v souboji klasiků zajeli fyzioterapeutka Michaela Maděrová a stomatolog Václav Fiala, v kategorii skate pak Zdeňka Heclová z onkologie liberecké nemocnice a ortoped Martin Smetana. Vítězové dětských kategoriíí byli za potlesku celého stadionu vyhlášeni již po závodě, ale i ti co nevyhráli, si odnesli medaili a již tradičně zdravou svačinku od firmy Hamé, které patří velký dík organizátorů. Stejně tak i dalším společnostem, které závody podpořily, jako OK-Sport, Eleven, Liberecký kraj, Jizerské pekárny a management KNL. Věcnými dary pak účastníky obdarovaly společnosti Kavalierglass, Víno Kamelot, Hols a Crystalex.

Dospělí se sešli k vyhlášení až ve večerních hodinách v restauraci Březová alej, kde za doprovodu kapely probírali své dojmy ze závodů do pozdních hodin.

Tisková zpráva

Štítky Liberec, nemocnice, Krajská nemocnice Liberec, závod, lyže, Bedřichov, Václav Fiala, Martin Smetana, Hamé, Kavalierglass, Crystalex, Liberecký kraj, zdravotnický pracovník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lyžařské závody zdravotníků přilákaly sedm desítek účastníků  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.