Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Chrudim futsalistům nedala šanci a vysoko zvítězila. Čestný gól Liberce vstřelil Soukup

Do Liberce zavítal čtrnáctinásobný mistr Česka a aktuálně i účastník futsalové Ligy mistrů – ERA-PACK CHRUDIM. Letos opět velký kandidát na prvenství. Nic lepšího si futsalový fanda nemohl přát. Snad jen útroby haly Dukly Liberec a i tu vedení klubu zajistilo.

Do prvního poločasu vstoupili domácí hráči ustrašeně a zcela po zásluze vyhrával soupeř po dvaceti minutách 6:0. Sen si vytvořil pomálu šancí. Za zmínku snad jen stojí unik Tomana, který nastřelil tyč.

Druhá půle byla z liberecké strany markantně výraznější. Byť měla Chrudim více ze hry, Snu se dařilo dostávat do slibných situací a to pouze zásluhou pohybu všech hráčů na place.

Několik náznaků zůstalo bez úspěchu, ale jednou se přeci jen síť rozvlnit podařilo, kdy Milan Soukup zachytil míč při přesolovce hostí a poslal ho přes celé hřiště do prázdné branky.

V závěru se Era-packu povedlo ještě 3x trefit z dobře sehrané přesilové hry.

František Vacek (asistent trenéra FTZS Liberec) „Zápas s Chrudimí jsme odehráli v hale Dukly, kde jsme první poločas hráli hodně zakřiknutě. Báli jsme se cokoli vymyslet a jen jsme se bránili. Výjimkou byla jen tyč Tomana. Druhý poločas byl z naší strany o hodně lepší, kdy jsme zlepšili bránění a byli vidět i pěkné akce. Ale jinak musím říct, že soupeř byl hodně silný a zaslouženě vyhrál.“

FTZS Liberec - Era-pack Chrudim 1:12 (0:6)

Branky a asistence: Soukup M. 1+0. Sestava: Vogt, Soukup R. – Bína P., Rašín, Žoček, Vodička – Toman, Němec J., Henzl, Soukup M.

Autoři | Foto FT Zlej Sen

Štítky FT Zlej Sen, Zlej Sen, futsal, liga, Chrudim, FC Slovan Liberec, Milan Soukup, Liga mistrů UEFA, Dukla Liberec, Česko, FK Dukla Praha, František Vacek

Chrudim futsalistům nedala šanci a vysoko zvítězila. Čestný gól Liberce vstřelil Soukup  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.