Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Bedřichova přijelo na noční závody tisíc závodníků. Klasiku vyhrál Standa Řezáč

PR článek

Letošní Night Light Marathon přilákal do Bedřichova bezmála 1 000 závodníků. První letošní závod podniku SkiTour se vydařil a účastníci si vychutnali nádhernou noční atmosféru Jizerských hor.

Po pátečním programu, kdy se jely dva závody volně, se zájemci mohli těšit v sobotu z ještě větší porce závodů. Přes ranní nepříznivé počasí se postupně podmínky vylepšily a nic nebránilo tomu, aby účastníci stihli dobře namazat užít si sobotní noční závody.

Po dětských závodech přišly na řadu tratě na 30, 17,5 a 10 kilometrů – všechny se jely klasickou technikou. Nejrychleji do cíle přijel Michael Weis, který zvládl jako jediný závod na 10 km pod půl hodiny. Z žen byla na nejkratší distanci nejrychlejší polská závodnice Kataryna Witek.

Po druhém místě ze 30 km trati z předchozího dne se na nejvyšší pozici při klasice prodral Felix Wetterling. Mezi ženami kralovala Karolína Grohová s časem 54:02. Nejdelší trasu zajel nejrychleji podle očekávání Stanislav Řezáč, který protnul cílovou pásku za 1:19:56 od startu. Mezi ženami byla nejrychlejší favorizovaná Adéla Boudíková v čase 1:33:22.

Všem účastníků Bedřichovského Night Light Marathonu děkujeme za účast a nové zážitky, které jsme společně mohli prožít! Více informací najdete na www.ski-tour.cz.

Tisková zpráva

Štítky jizerská 50, jiz50, Jizerky, závod, Jizerské hory, Bedřichov, Karolína Grohová, Stanislav Řezáč

Do Bedřichova přijelo na noční závody tisíc závodníků. Klasiku vyhrál Standa Řezáč  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.