Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO: Další cenný kov pro Davidovou, v Anterselvě si vyjela stříbro

Na tento Světový pohár mladá biatlonistka ještě dlouho nezapomene. Před třemi zvítězila ve sprintu a dnes si připsala stříbro v závodě s hromadným startem.

Díky skvělé formě si nakonec vyjela druhé místo. Vítězství oslavila Němka Laura Dahlmeierová a třetí místo patřilo taktéž Němce Vanesse Hinzové. Český biatlonový tým může být na Markétu Davidovou náležitě hrdý. „Pecka závod, díky Markét. Tato drobná dívenka s širokým úsměvem, milovnice koní a jednorožců, věkem ještě juniorka, vybojoval druhou nejvyšší příčku,“ píše Český biatlon na svém facebookovém profilu.

V rozhovoru pro Český biatlon bylo vidět, že Markétě se chvíli nedostává slov. Skvělým výsledkem jistě překvapila sama sebe. „Jsem ráda, že jsem netrefila pouze jednou. Dnes mě ale ohromně podržely lyže, myslím, že všechnu tu práci odvedly dnes za mě a já jsem se jen vezla,“ říká skromně teprve dvaadvacetiletá biatlonistka. Sama údajně v takové výsledky nedoufala.

Nejen svými výsledky, ale i usměvavou tváří a zmíněnou skromností si získala srdce mnoha fanoušků, kteří závody sledují se zaťatými pěstmi. „ Nejvíc se mi líbí jak je skromná.  Šikula je to a skromnost stranou, nandala jsi to i těm tzv. stáárs a ukázala, že se s ní musí počítat a v masáku není náhodou,“ komentoval na sociálních sítích Michal. „Nádherná holka, milá, usměvavá, skormná a šikovná!!! Makulko, velká gratulace, jste úžasná! Ať se vám daří i nadále,“ připsala Sylva. Podobnými vzkazy se nyní plní všechny sociální sítě. Mladou hvězdu českého biatlonu jistě potěší.

 

Foto Facebook/Český biatlon, Petr Slavík

Štítky biatlon, sport, stříbro, Markéta Davidová, Anterselva, Itálie, Rasen-Antholz, stříbrná medaile, Laura Dahlmeierová, Vanessa Hinzová, kovy

VIDEO: Další cenný kov pro Davidovou, v Anterselvě si vyjela stříbro  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.