Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Kvalifikaci 4X Revelations ovládl Slavík! I zítra ale půjde doslova o sekundy

Dnes odstartovala nejvíc největší akce v Jablonci. Kopec na Dobré Vodě opět hostí největší světové hvězdy fourcrossu. Dnes se jela kvalda, která vyřadila některé jezdce. Do zítřejšího dne se prostě dostanou jen ti nejlepší.

Kvaldu stejně jako už mnohokrát ovládl domácí Tomáš Slavík. Trasa mu očividně svědčí a do cíle dofrčel jako nejrychlejší jezdec s časem 56,83. Hned za ním skončil Ondřej Štěpánek a jako třetí dojel Dominik Kvapil.

Výsledky kvalifikace ale ještě neznamenají výhru! O té se rozhodne zítra odpoledne. Kdo máte čas, určitě dorazte na liberecké předměstí, stojí to za to. Vedle samotného závodu se můžete těšit i na vystoupení Martina Šonky. 4X Revelations je součástí světové série ve fourcrossu a každoročně láká na jabloneckou sjezdovku tisíce lidí.

Novinkou pro letošek je například tribuna, ze které můžete v pohodě a klídku sledovat nejen start, který budete mít jako na dlani, ale taky celou trať. Kapacita tribuny je sice jen 250 míst, ale kdo není ořezávátko, bez problému svoje pozadí hodí na trávu a nebo bude stát přímo podél trati a pořádně fandit. Právě skvělá atmosféra totiž k JBC 4X Revelations patří.

Foto Petr Zbranek

Štítky 4x revelations, fourcross, kolo, sport, závody, Jablonec, Dobrá Voda, Tomáš Slavík, Dobrá voda, a.s., Ondřej Štěpánek, Martin Šonka, kvalifikace

FOTO: Kvalifikaci 4X Revelations ovládl Slavík! I zítra ale půjde doslova o sekundy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.