Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Ještěd láká na lyžování za ceny vedlejší sezóny

PR článek

TMR Ještěd chce do střediska přilákat návštěvníky i během období vedlejší sezóny. S ohledem na omezený provoz sjezdovek zavádí v termínu od 27.do 31.1. ledna ceny vedlejší sezóny.

Skiareál Ještěd tak využívá poslední lednový týden, než pomalu přijde období jarních prázdnin a s nimi očekávaná hlavní lyžařská sezóna. „Dočasnou změnou ceníku tak reagujeme i na omezený provoz střediska, kdy nejsou otevřené všechny sjezdovky. Přes týden se tak bude lyžovat na naší nejdelší sjezdovce Skalka a dále na F10, kde pokračujeme i s večerním lyžováním vždy ve středu, pátek a v sobotu,“ komentuje Jakub Hanuš, ředitel Skiareálu Ještěd. Celodenní skipas pro dospělého tak vyjde na rovných 500 Kč.

Zlevněné jízdné mohou dále využít například i lyžaři, kteří se rozhodnou sportovně strávit odpoledne po práci nebo škole. Tříhodinový skipas platný od 13 hodin je tak možné zakoupit za 330 Kč pro dospělého. Kompletní ceník je k nahlédnutí na www.skijested.cz.

Denně probíhá i výuka lyžování na dětském cvičišti Maxiland s pojízdným pásem a dalšími moderními prvky pro výuku těch nejmenších lyžařů. Skiareál Ještěd doporučuje lekce rezervovat předem, a to telefonicky na +420 778 777 340 nebo e-mailem na skischool@skijested.cz.


Na Ještědu dále pokračují v technickém zasněžování severní strany areálu. „Druhé důležité období zimní sezóny nás teprve čeká, a to jsou únorové termíny jarních prázdnin v regionech, které jsou v naší dojezdové vzdálenosti. To znamená Praha a potom příhraniční oblasti Polska a Německa. Děláme všechno pro to, abychom v tomhle období nabídli klientům co nejlepší podmínky pro lyžování,“ dodává Hanuš.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Skiareál Ještěd

Štítky Ještěd, lyžování, skipasy, cena, sjezdovka, TMR Ještěd a.s., jarní prázdniny, Německo, Polsko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Ještěd láká na lyžování za ceny vedlejší sezóny  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.