Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Ještěd láká lyžaře na závěr zimní sezóny cenami vedlejší sezóny

PR článek

Období jarních prázdnin se chýlí ke konci a TMR Ještěd se pomalu chystá na závěr letošní zimní sezóny. Sněhové podmínky jsou stále dobré. Skiareál chce lyžaře přilákat zvýhodněnými cenami skipasů, které zavádí předčasně již od 2. března do konce zimního provozu. Ten je plánován do 15. března, v závislosti na sněhových podmínkách a zájmu lyžařů.

I přes velmi náročné sněhové podmínky letošní zimy, a nezvykle vysoké teploty, jsou aktuální podmínky pro lyžování ve Skiareálu Ještěd stále dobré. Na sjezdovkách leží 30-45 cm sněhu s čerstvou pokrývkou z posledních dní. Do neděle 1. března je připraveno 5 kilometrů sjezdovek, v pátek a sobotu proběhne poslední večerní lyžování na sjezdovce F10, a to od 18 do 21 hodin.

Od pondělí 2. března se na Ještědu bude lyžovat za ceny vedlejší sezóny, které TMR zavádí s týdenním předstihem. Celodenní skipas pro dospělého tak vyjde na rovných 500 Kč, dětský potom na 350 Kč. „Zvýhodněnou cenou skipasů chceme přilákat lyžaře v samotném závěru letošní zimy. Zároveň tím reagujeme i na omezený provoz střediska, který od příštího týdne zavádíme. Ve všedních dnech se bude lyžovat na naší nejdelší sjezdovce Skalka a F10, o víkendech otevřeme i Libereckou a Slalomák,“ komentuje Jakub Hanuš, ředitel Skiareálu Ještěd. 

Denně probíhá i výuka lyžování na dětském cvičišti Maxiland s pojízdným pásem a dalšími moderními prvky pro výuku těch nejmenších lyžařů. Skiareál Ještěd doporučuje lekce rezervovat předem, a to telefonicky na +420 778 777 340 nebo e-mailem na skischool@skijested.cz.

Závěr zimní sezóny je plánován na 15. března. „Nevyzpytatelné počasí si s námi letos velmi zahrává, takže je v tuto chvíli opravdu těžké odhadnout, dokdy nám sníh vydrží. Ukončení zimního provozu bude také hodně záležet na zájmu samotných lyžařů,“ dodává Hanuš. 

Ohodnoť článek

Štítky Ještěd, lyžování, ceny, lyžař, zima, skipas, jarní prázdniny, TMR Ještěd a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Ještěd láká lyžaře na závěr zimní sezóny cenami vedlejší sezóny  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.