Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Ještěd zve lyžaře na závěr zimní sezóny

PR článek

Zimní sezóna na Ještědu se blíží do samého závěru. Skiareál láká lyžaře během libereckých jarních prázdnin na ceny vedlejší sezóny, akční ceny v lyžařské škole a sezónní výprodej sportovních doplňků. Sněhové podmínky jsou stále dobré a v provozu budou všechny letos otevřené sjezdovky, včetně oblíbeného Slalomáku. Ukončení zimní sezóny je plánováno na neděli 15. března.

I přes velmi náročné sněhové podmínky letošní zimy a nezvykle vysoké teploty, nabízí Skiareál Ještěd kvalitní lyžování do posledních dní. Na sjezdovkách leží stále okolo 40 cm sněhu a v provozu bude denně od 8.30 do 16 hodin celkem 5 kilometrů sjezdovek, včetně oblíbeného Slalomáku.

Na Ještědu se již lyžuje za ceny vedlejší sezóny. Celodenní skipas pro dospělého tak vyjde na rovných 500 Kč, dětský potom na 350 Kč. Návštěvníci navíc mohou využít sezónní výprodej lyžařských doplňků, plošná sleva 40 % platí na celý sortiment v období 7. - 15. 3. 2020.

Denně probíhá i výuka lyžování na dětském cvičišti Maxiland s pojízdným pásem a dalšími moderními prvky pro výuku nejmenších lyžařů. V závěru sezóny si TMR Ještěd připravilo pro začínající lyžaře akční nabídku, v termínu 9. - 15. 3. 2020 nabízí 20% slevu na veškerou výuku s profesionálními instruktory. Skiareál Ještěd doporučuje lekce rezervovat předem, a to telefonicky na +420 778 777 340 nebo e-mailem na skischool@skijested.cz.

„Jsem rád, že i na konci letošní zimy můžeme Liberečanům během jejich jarních prázdnin nabídnout kvalitní lyžování. Věřím, že využijí zlevněných cen skipasů i dalších našich služeb, a přijedou si užít s celou rodinou volný čas a pohodové lyžování k nám na Ještěd,“ uvádí Jakub Hanuš, ředitel Skiareálu Ještěd.

Závěr zimní sezóny je plánován na 15. března, v závislosti na sněhových podmínkách. Začátek letního provozu lanové dráhy Skalka proběhne již v pátek 10. dubna před Velikonocemi.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ještěd, lyžování, skipasy, cena, zima, lyžař, sjezdovka, jarní prázdniny, Velikonoce, TMR Ještěd a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Ještěd zve lyžaře na závěr zimní sezóny  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.