Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladí liberečtí tenisté ovládli Severočeský přebor mladších žáků

O víkendu se na kurtech u liberecké zoo konal tenisový Severočeský přebor mladšího žactva. A domácí tenisté byli velmi úspěšní, ovládli totiž chlapeckou i dívčí kategorii. A dařilo se i těm nejmenším, kteří měli turnaj v Praze.

V kategorii chlapců se do Liberce sjelo sedmatřicet hráčů. Finále bylo liberecké. V něm získal titul přeborníka severu Tobiáš Martínek, když mu pro vyčerpání skrečoval Jan Kreysa za stavu 4-3 v prvním setu. Čtyřhru pak také ovládla dvojice LTK – Jan Kreysa a Vojta Ježek.

V kategorii dívek se nejlépe vedlo nové posile LTK – Sáře Oliveriusové. Sára v konkurenci 23 dívek obhájila titul ze zimní sezóny a postoupila tak na červencové Mistrovství ČR.

Turnaj mini a babytenistů se hrál na v Praze na kurtech SK HAMR a obě kategorie měly kompletní Liberecké složení ve finále. Ve finále Babytenisu se utkali Vojta Jaroš, který přehrál Adama Štěpánka a ve finále minitenisu pak Matěj Komárek přehřál Kubu Štěpánka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto LTK Liberec

Štítky LTK Liberec, tenis, Praha, finále, tenista, Česko, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí liberečtí tenisté ovládli Severočeský přebor mladších žáků  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.