Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Forejtek se dostal do semifinále, dnes se postaví proti Jaroslavu Pospíšilovi

Tenista Jonáš Forejtek vyhrál na libereckém turnaji Svijany Open i třetí zápas a postoupil do semifinále. Mladý daviscupový reprezentant v souboji o prvenství ve skupině A povolil Zdeňku Kolářovi pouhé tři hry. Po triumfech na předchozích turnajích o Trofej solidarity a naděje Českého tenisového svazu ve Starých Splavech a v Prostějově tak zůstal Forejtek ve hře o další titul.

Forejtkovým soupeřem v sobotním semifinále bude devětatřicetiletý Jaroslav Pospíšil. O finále budou usilovat rovněž Michael Vrbenský a Pavel Nejedlý.

Semifinálové dvojice dvouhry žen tvoří někdejší osmifinalistka Wimbledonu Tereza Smitková se sedmnáctiletou Darjou Viďmanovou a Veronika Vlkovská s Annou Siskovou. Vítězka obou předchozích turnajů Barbora Krejčíková po úvodní prohře ve skupině odstoupila.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ltkliberec.cz

Štítky Sport, tenis, ČTS, Liberec, Jonáš Forejtek, semifinále, Jaroslav Pospíšil, Davis Cup, Svijany Open, Český tenisový svaz, Zdeněk Kolář, Prostějov, Wimbledon, Michael Vrbenský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Forejtek se dostal do semifinále, dnes se postaví proti Jaroslavu Pospíšilovi  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.