Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Macháč uhrál ve finále challengeru v Liberci proti Molčanovi jediný game

Český tenista Tomáš Macháč před domácím publikem v Liberci třetí titul z challengeru nezískal. Dvacetiletý účastník olympijských her v Tokiu ve finále antukového turnaje Svijany Open podlehl Alexi Molčanovi ze Slovenska jednoznačně 0:6, 1:6.

Podle papírových předpokladů mělo finále 150. hráče světového žebříčku Macháče s Molčanem, který je v pořadí ATP jen tři místa za ním, nabídnout vyrovnanou bitvu. Nakonec mělo ale jednostranný průběh a slovenský tenista duel uzavřel za necelou hodinu.

Macháč nerozšířil sbírku trofejí z challengerů. Na kontě má březnový triumf z Nur-Sultanu, poprvé se radoval loni v únoru v Koblenzi.

Vítězem turnaje čtyřher se stala česko-slovenská dvojice Roman Jebavý a Igor Zelenay, kteří ve finále porazili francouzský pár Blancaneaux/Janvier 6:2, 6:7(6), 10:5.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Svijany Open

Štítky Sport, tenis, challenger, Liberec, Tomáš Macháč, finále, olympijské hry, Svijany Open, Slovensko, Tokio, Asociace profesionálních tenistů, Roman Jebavý, Igor Zelenay

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Macháč uhrál ve finále challengeru v Liberci proti Molčanovi jediný game  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.