Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Ještědu zima v plné kráse. Pokračuje i prodej skipasů za výhodné ceny

PR článek

Ve Skiareálu Ještěd se lyžuje a podmínky jsou skvělé. Díky vydatné sněhové nadílce, technologiím a ochlazení jsou podmínky ideální. Skiareál si pro lyžaře připravil skipasy za výhodnou cenu, zakoupit je můžete v předprodeji na Gopass.travel.

Skipasy online jako letenky. Již od 490 korun

„Předprodej skipasů jsme postavili na flexibilních cenách, jako známe třeba u letenek. Čím dřív nakoupíte, tím výhodněji lyžujete. Ceny se budou po celou sezónu odvíjet od aktuální vytíženosti střediska, počasí nebo třeba počtu prodaných lístků. Vždycky ale budou daleko výhodnější online, než když si je návštěvníci zakoupí až na místě těsně před lyžováním,“ uvedl ředitel Skiareálu Ještěd Jakub Hanuš. Stačí se jen zaregistrovat do věrnostního programu gopass.travel a následně nakupovat nejlevněji skipasy, čerpat benefity členství a sbírat body, které je pak možné proměnit třeba za slevu na občerstvení nebo servis lyží.

Na druhý březnový týden je připravena výjimečná akce

Příští týden a to konkrétně v úterý 7. a ve středu  8. března 2023.  V tyto dny budou v prodeji skipasy za zmíněných 490 Kč a to až do 3. dne před skidate. To znamená, že tuto sobotu bude poslední den na to si koupit levný skipas za 490 Kč na úterý a v neděli poslední možný den na středu 8.3. Následně se bude cena zvyšovat každý den o 100 Kč. Kdo rád zimu, tak neváhá a kupuje na www.gopass.travel již teď.

Nová Skalka s ranním manšestrem i večerním lyžováním

Největším hitem lyžařského střediska dostupného z Liberce tramvají nebo hodinu autem z Prahy je nepochybně sjezdovka Nová Skalka. Je 1,5 km dlouhá a 45 metrů široká. Užijí si na ní nejen ostřílení lyžaři, ale je bezpečná i pro děti nebo začátečníky. Její moderní a úsporné LED osvětlení umožňuje i perfektní večerní lyžování od 18 do 21 hodin. Pokud ale dáváte přednost rannímu manšestru, můžete si zarezervovat Fresh Track – fantastické lyžování na čerstvě urolbovaném sněhu ještě před oficiálním otevřením lanovky s bohatou horskou snídaní. Ve skiareálu nechybí ani lyžařská a snowboardová škola s rozšířenou dětskou výukovou zónou, ski servis a půjčovna vybavení od špičkových firem Kästle a Burton, a to od nejmenších velikostí až po ty standardní. Samozřejmostí je možnost testování zbrusu nových modelů.

Více informací naleznete na www.skijested.cz a www.gopass.travel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Skiareál Ještěd

Štítky skiareál, ještěd, liberec, skipasy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Ještědu zima v plné kráse. Pokračuje i prodej skipasů za výhodné ceny  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.