Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Těla i Skyline. Ještěd SkyRace láká Liberečany na hudbu i dobré jídlo

Už jen dva týdny zbývají do startu Ještěd SkyRace. Na start skyrunningového závodu na bezmála pětadvacetikilometrové trati náročným terénem v okolí Ještědu s převýšením 1550 metrů se postaví 500 běžců. Pořadatelé už teď slibují, že se mají všichni účastníci na co těšit. Bohatý doprovodný program čeká 16. dubna také na diváky, kteří do Ski areálu Ještěd dorazí.

„Bude to to nejlepší z Ještědského hřebene. Trasa bude krásná, ale tvrdá. Je tam pět opravdu pěkných stoupáků a čtyři solidní seběhy. Závodníci se dostanou třeba až k hostinci U Šámalů, dvakrát projdou kolem vysílače, budou sbíhat zajímavé traily lesem. Myslím, že se mají na co těšit,“ popsal trať ředitel závodu Jan Dušánek.

PSALI JSME: Skyrunningová sezona odstartuje na Ještědu. Takový závod tu ještě nebyl, říkají pořadatelé

Po pěti stovkách startovních číslech se zaprášilo už v úvodu roku. Nudit se rozhodně nebudou ani diváci. V pět hodin odpoledne zahraje liberecká legenda, skupina Těla, po ní se pustí do funky mejdanu The Hitfakers  a dorazí to headliner akce Skyline. „Do toho bude celým dnem promlouvat s našláplou muzikou DJ Hrusha, takže si myslím, že se moc sedět nebude,“ dodal Dušánek.

Připraveny jsou i dětské závody ve třech kategoriích, kdy pořadatelé postaví velkou sekci se sportovním i neportovním vyžitím.

„Masové, veganské, vegetariánské nebo dokovce raw food jídlo bude samozřejmostí, bary pojedou, pivko Svijany narazíme. No nudit se návštěvníci nebudou,“ uzavřel ředitel závodu.

Foto Ještěd SkyRace

Štítky Ještěd, jídlo, hudba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těla i Skyline. Ještěd SkyRace láká Liberečany na hudbu i dobré jídlo  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.