Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Liberečtí házenkáři porazili Náchod rozdílem deseti branek

V 18.kole 2.ligy SVČ zavítalo do Dobi arény rezervní družstvo Náchoda, kterému před zápasem patřilo desáté místo se čtrnácti body. Domácí byli favoritem a po zlepšeném výkonu v druhé polovině utkání porazili snaživého soupeře rozdílem deseti branek.

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se ujali vedení 0:2. Domácí v prvním poločase vyprodukovali mnoho technických chyb a tak ještě ve 23. minutě svítil na ukazateli celkem vyrovnaný stav 11:10. Teprve v závěru prvního poločasu hráči zpřesnili kombinaci a střelbu a odskočili soupeři na poločasových 17:12. V druhém poločase se hráči vyvarovali nepřesností, dohrávali kombinační akce a zápas dovedli s přehledem k vítězství 36:26. Fanoušci v Dobi aréně opět nezklamali a po celý zápas hráče povzbuzovali, závěrečné minuty aplaudovali ve stoje.

"V tomto utkání hráči vyrobili mnoho technických chyb, a to b proti silnějším týmům, které nás do konce soutěže čekají, mohlo stát vítězství. Musíme se zaměřit na jejich odstranění a pečlivě se připravit na následující důležitý zápas v Ústí nad Labem. Poděkování patří opět našim skvělým fanouškům, kteří vytvořili v Dobi aréně výbornou atmosféru," shrnul trenér.

Liberec Handball - HC TJ Náchod "B" 36:26 (17:12)

Průběh utkání: 0:2, 7:7, 11:10, 17:12, 21:14, 29:20, 33:22, 36:26

Sestava a branky: Fiala, Kotek, Soukup - Eliáš (4),Vrba (6), Teplík, Kožár (2), Burda (11), Hošic (4), Lepieš (3), Kulík, Ploch (1), Jakl (4), Šefl (1).

Autoři

Štítky Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí házenkáři porazili Náchod rozdílem deseti branek  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.