Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FBC může dnes zachránit extraligu, s Ostravou má mečbol

Liberecký FBC může dnes na své palubovce ukončit sérii play down o udržení extraligové příslušnosti. Stav série s Ostravou je 2:1 ve prospěch Liberce a domácím tak stačí jediné – po sobotní výhře zvládnout i dnešní zápas, který začíná v 17 hodin na Dukle. Poslední krok je ale vždy nejtěžší, FBC tak bude potřebovat i podporu z hlediště.

Do Liberce se z Ostravy přijelo po dvou zápasech za nerozhodného stavu, bylo tak nesmírně důležité, kdo vyhraje třetí zápas a vynutí si mečbol celé série. Libereckým se povedlo Ostravu v napínavém zápase zdolat 4:3, a pokud vyhrají i dnes, zachrání se v extralize. Ale bude to nesmírně těžké, což už před sérií přiznal i trenér libereckých Lukáš Nesměrák. „Radši předpokládám, že série se protáhne na pět utkání. Při nejhorším budu mile překvapen. Diváky bych pozval na nejlepší florbal, který letos budeme hrát,“ burcuje.

Na nedělní zápas bude vstup zdarma po předložení volné vstupenky. Tu získáte buď na webu FBC Liberec, nebo u vstupu do haly, kde budou k dispozici. Zápas začíná v 17 hodin.

Podívejte se, jak hráči slavili sobotní výhru

Autoři

Štítky Ostrava, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FBC může dnes zachránit extraligu, s Ostravou má mečbol  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.