Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Poprvé k volbám? V Liberci jdou mladým naproti

Vyznat se v programech, najít si své favority a zároveň volit zodpovědně? To je těžké i pro mnoho ostřílených voličů, natož pak pro ty, kteří jdou k volebním urnám poprvé. A právě pro ně připravili zástupci Parlamentu mladých v Liberci při DDM Větrník jedinečnou možnost pohovořit s lídry 11 kandidátek v Libereckém kraji. Diskutovat může každý, a to ve středu 11. října od 16:30 do 18:20 ve V-klubu. Debatu bude řídit zkušená pedagožka Alena Čechová. Hostem bude i doktor Jan Šolc.

"Rádi bychom usnadnili prvovoličům rozhodování při nadcházejících volbách do poslanecké sněmovny. Také chceme probudit u mladých lidí zájem o politiku,“ vysvětlují organizátoři debaty. Už během studentských voleb, které proběhly v minulém týdnu, se členové Parlamentu mladých snažili sbírat dotazy od spolužáků, aby se debata nesla v „mladém“ duchu.

Debata je podpořena v rámci akce Na72hodin.cz, která se zaměřuje na podporu občanských iniciativ a aktivit podporující aktivní občanství v Liberci.

Autoři

Štítky volby, politika, ANO, ČSSD, KSČM, ODS, KDU-ČSL, TOP 09, SPD, Piráti, Zelení, SSO, STAN, debata, Liberec, Jan Šolc, Liberecký kraj, Poslanecká sněmovna ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poprvé k volbám? V Liberci jdou mladým naproti  |  Volby  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.