Úterý, 2. srpna 2022, 08:30
Když Martin Vajčner stříká vinohrad, je to postřikem ze síry, která je povolena i při biohospodaření. Přidává do ní kopřivu, přesličku, tymián nebo šalvěj. Nově ještě experimentuje s kypřicím práškem, protože ten zabírá na ve vinicích rozšířenou...
Neděle, 7. května 2017, 10:18
Farmáři a potravináři z Libereckého kraje se mohou až do konce května se svými výrobky přihlásit do dalšího ročníku soutěže o nejlepší regionální potraviny Výrobek roku Libereckého kraje. Soutěží se celkem v devíti kategoriích a k těm už tradičním...
Pondělí, 22. června 2015, 19:06
Nejlepším výrobkem Libereckého kraje jsou letos sterilované patizony od soukromého farmáře Jana Vericha z Českého ráje. Bioprodukt, který může chutí konkurovat oblíbeným kyselým okurkám, získal od poroty 1034 bodů. Patizony ve sladkokyselém nálevu...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.