Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Radní Radku Loučkovou Kotasovou na kraji vystřídá Michal Kříž

Novým radním pro resort hospodářské a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování byl zvolen Michal Kříž. Ten nahradí dosavadní Radku Loučkovou Kotasovou, která z kraje zamíří na libereckou radnici. Zde bude zastávat pozici statutární náměstkyně primátora pro strategický rozvoj, dotace a majetkovou správu.

Michal Kříž, dlouholetý komunální politik, bude jako radní působit od 1. března. O jeho zvolení rozhodlo krajské zastupitelstvo. Michal Kříž byl městským radním v Turnově v letech 2013 až 2017 a od roku 2016 je krajským zastupitelem.

V nové pozici ho čeká pokračování v již rozjetých projektech. „Mým cílem je dokončit převzaté projekty a dál rozvíjet ty, které běží,“ komentoval Kříž. Podle něj vedla Radka Loučková Kotasová svůj rezort skvěle. „Nastavila dobrou spolupráci s dalšími organizacemi a obklopila se týmem chytrých a šikovných lidí,“ dodal.

„Věřím, že jako náměstkyně libereckého primátora bude Radka Loučková Kotasová svoji práci zastávat stejně svědomitě jako dosavadní post na kraji,“ řekl hejtman Martin Půta.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberecký kraj

Štítky Michal Kříž, radní, Liberecký kraj, Radka Loučková Kotasová, projekt, Martin Půta, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radní Radku Loučkovou Kotasovou na kraji vystřídá Michal Kříž  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.