Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Slunečný víkend v Libereckém kraji vystřídá deštivý týden. Naměříme kolem 14 stupňů Celsia

O víkendu už to vypadalo na babí léto, teplé dny se ale přehoupnou v upršený týden. Ani teploty nebudou moc příznivé, přes den naměříme přibližně kolem 14 stupňů Celsia. Velké zlepšení by nemělo přijít ani během nadcházejícího víkendu.

Pondělí bude nejteplejším dnem týdne, můžeme očekávat až 17 stupňů Celsia, na horách maximálně 12 stupňů Celsia. Na většině území se objeví déšť a přeháňky, obloha by se odpoledne měla trochu vyjasnit. Také úterní ráno bude deštivé, srážky pak ustanou až k večeru. Ochladí se, teploty se budou pohybovat mezi 10 až 12 stupni Celsia.

Ani v polovině týdne nepřijde velká změna. Pršet bude i ve středu, ve výškách nad 1000 m n.m. mohou být dopoledne srážky i smíšené. Přes den meteorologové očekávají 9 až 13 stupňů Celsia.

V noci na čtvrtek bude jasná až polojasná obloha, ráno se mohou objevit mlhy. Přes den budou přeháňky jen ojedinělé, a to zejména na horách a na severu. Přes den bude maximálně 15 stupňů Celsia. Ráno mohou přijít přízemní mrazíky, teplota klesne k 5 až 1 stupni Celsia.

Oblačno až zataženo bude zřejmě i v pátek o víkendu, deštníky budeme také potřebovat. Teploty se budou pohybovat mezi 13 až 17 stupni Celsia.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky Liberecký kraj, předpověď, počasí, ČHMÚ, déšť, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slunečný víkend v Libereckém kraji vystřídá deštivý týden. Naměříme kolem 14 stupňů Celsia  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.