Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Víkend v Libereckém kraji bude velmi teplý. Teploty vyšplhají až ke 22 stupňům Celsia

Předpověď počasí pro nadcházející prodloužený víkend vypadá velmi slibně. Podle meteorologů bude v Libereckém kraji až 22 stupňů Celsia, a to díky přílivu teplého vzduchu od jihozápadu.

V noci na pátek bude na většině území zataženo a mlhy, ve Frýdlantském výběžku jasno až polojasno. Teploty se budou pohybovat mezi 10 až 7 stupni Celsia, na Frýdlantsku mezi 13 až 10 stupni Celsia.

Páteční ráno přinese mlhy. „Přes den se ojediněle – zejména na Českolipsku  udrží nízká oblačnost,“ uvedl na webu meteorologů Martin Novák. Na dalších místech v kraji bude převažovat polojasná obloha, nejvýše přes den naměříme 17 až 20 stupňů Celsia.

Nízká oblačnost se může místy vyskytovat i v sobotu, v takových oblastech se teploty přes den budou pohybovat kolem 14 stupňů Celsia. Ojediněle se může objevit mrholení. Tam, kde bude jasno a polojasno, teploty vyšplhají k 18 až 22 stupňům Celsia. Neděle by měla přinést jasnou až polojasnou oblohu a podobně jako v sobotu až 22 stupňů Celsia.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberecký kraj, předpověď, počasí, ČHMÚ, podzim, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav, Martin Novák, Šumava, Frýdlantsko, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend v Libereckém kraji bude velmi teplý. Teploty vyšplhají až ke 22 stupňům Celsia  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.