Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dětský průvodce zpříjemní malým návštěvníkům procházku po České Lípě

Regionální turistické infocentrum v České Lípě nově nabízí i speciálního průvodce pro děti s názvem S pastelkami městem Česká Lípa. Děti se s ním vyblbnou a zároveň se dozví mnoho zajímavostí.

Jak název napovídá, děti budou potřebovat při práci s průvodcem trochu zručnosti a pastelky, ty jsou součástí balení. „Děti najdou v průvodci nejvýznamnější místní  dominanty a třeba i takové zajímavosti, jako je domovní znamení,“ uvedla mluvčí města Kristýna Kňákal Brožová.

V průvodci najdou děti tedy celou řadu zajímavostí o zdejším městě a nahlédnou i do jeho historie. Nudit se děti určitě nebudou. Součástí je totiž i plnění celé řady úkolů. „Takovým úkolem je například domalování části sochy, kterou děti při procházce městem potkají,“ informovala mluvčí.

Zájemci nového průvodce najdou v Regionálním infocentru, na hradě Lipý a v českolipském muzeu. Do budoucna by mohl být dostupný i mezi knihkupci.

Foto Město Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, průvodce, infocentrum, Lipá

Dětský průvodce zpříjemní malým návštěvníkům procházku po České Lípě  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.