Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Během léta vyroste v České Lípě nové dětské i workoutové hřiště

V České Lípě se na mnoha místech objeví zbrusu nové herní prvky a někde dokonce vyroste dětské hřiště nebo hřiště pro posilování.

Jedenáct nových herních prvků si budou moci děti užívat na hřištích v Pražské a Jáchymovské ulici. „Další nové prvky se objeví například v Bendlově, Zhořelecké a v ulici Josefa Maštálka,“ uvedla mluvčí města Kristýna Kňákal Brožová.

V Uranové ulici navíc vyroste zcela nové hřiště. Za celkem 125 tisíc korun zde budou nové tři typy herních prvků a nebude chybět ani pískoviště nebo lavičky. „Každý rok pracujeme na obnově a údržbě dětských hřišť. Je důležité, aby měly maminky s dětmi kam chodit a zároveň, aby se cítily bezpečně,“ komentovala starostka Jitka Volfová.

Zároveň bude v České Lípě doplněno současné workoutové hřiště na městském stadionu a úplně nové takové hřiště by mělo do konce září vyrůst v Žitavské ulici na Špičáku.

Foto pixabay.com

Štítky dětské hřiště, Česká Lípa, hřiště, Jitka Volfová, léto, Špičák

Během léta vyroste v České Lípě nové dětské i workoutové hřiště  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.