Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jiráskovo divadlo rozezní úspěšné duo Café del Mundo. Výtěžek podpoří neslyšící děti

V Jiráskově divadle v České Lípě se rozezní zábavné a fenomenální flamenkové duo Café del Mundo na podporu nadačního fondu Ozvěna. Část výtěžku navíc podpoří jednu rodinu v Libereckém kraji.

Tato rodina by potřebovala finanční pomoc na pořízení nových kvalitních sluchadel pro své dítě. „Věřím, že skvělá hudba spojená s prospěšnou aktivitou bude pro mnohé motivací k návštěvě koncertu,“ řekla radní Květa Vinklátová. Výtěžek půjde nadačnímu fondu Ozvěna. 

Ten se zaměřuje na pomoc dětem a mladistvým, kteří přišli o sluch. Organizace funguje pět let a za tu dobu pomohla desítkám rodin. „Ozvěna nabízí zejména poradenskou, informační a finanční pomoc,“ uvedl mluvčí kraje Jan Mikulička. Právě peníze jdou hlavně na nákup sluchadel, která nejsou levná.

Akci oceňuje i starostka České Lípy Jitka Volfová. „S velkým potěšením jsem nad touto akcí převzala záštitu. Cením si každého, kdo pomáhá druhým, protože to v dnešní době není úplnou samozřejmostí,“ řekla Volfová. Koncert proběhne 23. listopadu od 19 hodin. Vstupenky, kterými podpoříte dobrou věc, najdete na webu www.lipamusica.cz.

Autoři | Foto FB/Café del Mundo

Štítky Café del Mundo, koncert, benefice, charita, neslyšící, Jiráskovo divadlo (Česká Lípa), rodina, Česká Lípa, Liberecký kraj, Jitka Volfová, Květa Vinklátová

Jiráskovo divadlo rozezní úspěšné duo Café del Mundo. Výtěžek podpoří neslyšící děti  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.