Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muži se veřejně hádali o to, u kterého z nich bude žena s dítětem. Ani jeden je nechtěl

Když svědek přivolal jeden listopadový podvečer českolipské strážníky, vypadalo to, že na mstě budou řešit spor dvou mužů, kteří se snažili získat srdce dámy, ale jak se ukázalo, bylo to všechno trochu jinak.

V incidentu figurovali dva muži a žena s dítětem v kočárku. „Šarvátky dvou mužů, jejichž příčinou bývá žena, znají strážníci velmi dobře. Proto se i tentokrát domnívali, že půjde o souboj dvou samců o to, kdo bude opravodvým alfa samcem,“ sdělila mluvčí českolipské městské policie Eva Vlastníková.

Na místě ale hlídka zjistila, že předmětem hádky bude tentokrát opačný problém. Oba muži totiž zastávali u ženy roli přítele. Ona s dítětem tak jaksi pendlovala mezi oběma podobně jako při střídavé péči. A právě byla na cestě od jednoho partnera k druhému. Jenže tomu to asi nepřišlo zrovna vhod. „Zřejmě právě toužil po klidu bez ženské v domácnosti, což vyústilo v bitku o to, kde tedy další dny žena s dítětem stráví,“ vysvětlila Vlastníková.

Ač se strážníci snažili sebevíce, přesto zůstala spousta okolností nevysvětlena. Na závěr jeden z příslušníků městské policie k zápisu doplnil: „...přítomní na místě byli patrně ducha mdlého...“

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky hádka, Českolipsko, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži se veřejně hádali o to, u kterého z nich bude žena s dítětem. Ani jeden je nechtěl  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.