Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po muži z šedého auta. Zaútočil na mladou ženu, ta se ubránila

Nedaleko sportovního areálu v ulici Letná v Mimoni se pokusil v pondělí ráno mladou ženu násilím omezit na osobní svobodě starší muž. Ten měl podle dostupných informací vystoupit z šedého auta, nejspíš značky Chrysler. Žena se ubránila a zavolala policii, muž mezitím zmizel a teď po něm pátrá policie.

Incident se odehrál krátce po půl deváté. Žena se muži, který vystoupil z auta a snažil se ji omezit, ubránila a z místa utekla. Pak zavolala policii. „Podle dostupných informací měl vystoupit z vozidla tmavě šedé barvy, s registrační poznávací značkou s písmenem „L“. Velmi pravděpodobně se mělo jednat o osobní automobil značky Chrysler, rodinného typu, s bočními posuvnými dveřmi,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

„Uvedené vozidlo bylo spatřeno, jak se pohybuje frekventovanými místy komunikací Březinova, Žitavská a Komenského, nedaleko školských zařízení situovaných v dané lokalitě až k místu sportovního areálu,“ dodal.

Policisté sice byli na místě za pár minut, muže ani auto už se jim ale vypátrat nepodařilo. „Mělo se jednat o muže ve věku kolem 50 let, hubené postavy, výšky 180 centimetrů. Muž měl šedivé vousy v délce asi jednoho centimetru, krátké černo-hnědé vlasy a měl čiré brýle s obdélníkovými skly,“ popsal mluvčí.

Na sobě měl muž černou, zřejmě koženou bundu se zipem, modré zašpiněné kalhoty kratší délky (nad kotníky), černé pracovní boty. Na hlavě měl černou kšiltovku.

Policisté nyní hledají svědky, kteří auto nebo muže ráno zahlédli a prosí o spolupráci ty, kteří by snad věděli, o koho jde. „V případě výskytu osoby odpovídající popisu a stejně tak i vozidla Chrysler, neprodleně informujte policisty prostřednictvím linky 158. Veškeré takto získané informace mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, pátrání, napadení, Mimoň, Chrysler, Letná, sportovní areál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z šedého auta. Zaútočil na mladou ženu, ta se ubránila  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.