Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Případ pokusu o únos odložen. Pachatel spáchal sebevraždu

Policisté od 6. ledna pátrali po muži, který se v Mimoni za bílého dne pokusil zavléct do auta mladou ženu. Ta se mu ale ubránila a kontaktovala policisty. Ti měli už druhý den podezřelého, který ale v minulých dnech před zatčením spáchal sebevraždu.

Policisté se zaměřili na vozidlo Chrysler, kterým agresor jel. „Po prověření tohoto Chryslera v evidencích vozidel jsme zjistili potřebné údaje k jeho totožnosti. Jedná se o 56letého muže z Vysočiny,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní pak napadená žena muže poznala podle fotografií při fotorekognici. „Při ní žena tohoto podezřelého označila za muže, který se ji snažil zavléct do svého vozidla. Svůj čin nedokonal jen proto, že se mu velmi aktivně bránila a díky tomu se jí podařilo pachateli utéci,“ dodala mluvčí.

Policie pátrá po muži z šedého auta. Zaútočil na mladou ženu, ta se ubránila

Nedaleko sportovního areálu v ulici Letná v Mimoni se pokusil v pondělí ráno mladou ženu násilím omezit na osobní svobodě starší muž. Ten měl podle dostupných informací vystoupit z šedého auta, nejspíš značky Chrysler. Žena se ubránila a zavolala...

Totožnost podezřelého tak policisté znali už druhý den po napadení, až v pátek mohli přistoupit k jeho zatčení. „Muž se ale zdržoval mimo své bydliště na neznámém místě a v tomto týdnu spáchal sebevraždu. Jeho tělo bez známek života objevili naši kolegové v kraji Vysočina v jeho vozidle zaparkovaném v lesním prostoru. Vzhledem k tomu, že pachatel zemřel, případ odložíme,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky únos, napadení, Mimoň, policie, pátrání, sebevražda, Chrysler, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Případ pokusu o únos odložen. Pachatel spáchal sebevraždu  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.