Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Čelní srážka dodávky s autem. Čtyři zranění, řidičku transportoval do nemocnice vrtulník

K dopravní nehodě došlo v pátek odpoledne na silnici třetí třídy u Horní Libchavy, kde se čelně srazila dodávka s osobním autem. Při srážce se zranili čtyři lidé, středně těžce zraněnou řidičku auta přepravil do nemocnice vrtulník.

„Řidič vozidla Peugeot Boxer jel ve směru od České Lípy na Horní Libchavu a v pravotočivé zatáčce pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu mokré vozovky, kdy s vozidlem dostal smyk a vjel do protisměru. Zde se následně čelně střetl s protijedoucí Škodou Octavií,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě se podle ní zranili čtyři lidé. Řidička octávky letěla do liberecké nemocnice vrtulníkem, její spolujezdkyni převezla do Liberce s lehčím zraněním sanitka. Druhého spolucestujícího ošetřili na místě. V dodávce se lehce zranil řidič, který skončil v českolipské nemocnici, jeho spolucestující vyvázl bez zranění.

Policisté provedli u řidiče i řidičky orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly v obou případech negativní. „Řidiči vozidla Peugeot zároveň zadrželi na místě osvědčení o registraci vozidla pro závadu na vozidle,“ dodala mluvčí. 

Předběžná škoda na obou vozidlech byla vyčíslena na částku 80 tisíc korun. „Okolnostmi nehody se dále zabývají českolipští dopravní policisté,“ uzavřela Šrýtrová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, policie, hasiči, Horní Libchava, nemocnice, úraz, Krajská nemocnice Liberec, Peugeot, Česká Lípa, Škoda Octavia, Peugeot Boxer, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní srážka dodávky s autem. Čtyři zranění, řidičku transportoval do nemocnice vrtulník  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.