Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Práce a omezení v Novém Boru se přesunou z Jiráskovy ulice do Vančurovy

V novoborské ulici Jiráskova se chýlí ke konci práce Severočeské vodárenské společnosti na rekonstrukci vodovodního řádu. Naopak ve Vančurově ulici se kopat teprve začne.

Po ukončení prací na vodovorním řádu nastoupí v ulici Jiráskova plynaři. Do té doby ale bude ulice krátkodobě průjezdná. „Stále ale žádáme řidiče, aby sledovali dopravní značení,“ upozornil Jaromír Dvořák, starosta Nového Boru.

Rekonstrukce plynovodu se dotkne i dalších ulic. Konkrétně ulice Husova od kruháče po ulici Palackého, ulice Alšova od Jiráskovy po Hřebenku a ulice Palackého od Husovky po Hřebenku. „Následně bude opraven chodník a obnoven povrch komunikace v Jiráskově ulici,“ komentoval referent správy komunikací na MěÚ Vladan Pokorný.

Na konci tohoto měsíce začne také rekonstrukce obnovy povrchu ve Vančurově ulici, kde byl vodovodní řád rekonstruován v loňském roce. Práce by měly být hotové v říjnu. „Obyvatele prosíme o trpělivost a pokud to půjde, aby se této lokalitě po dobu stavby vyhnuli,“ dodal Pokorný.

Ohodnoť článek

Foto město Nový Bor

Štítky Nový Bor, rekonstrukce, vodovod, Severočeská vodárenská společnost, Jaromír Dvořák, Hřebenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce a omezení v Novém Boru se přesunou z Jiráskovy ulice do Vančurovy  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.