Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řidič kabrioletu vybrzdil cyklistu, ten spadl do příkopu a zranil se

Další případ agresivity na silnicích řeší policisté na Českolipsku. Už 12. září došlo k incidentu mezi Kravaři a Heřmanicemi, kde řidič vybrzdil cyklistu a poslal ho tak do příkopu. Policisté nyní hledají případné svědky události.

Cyklista nejspíš řidiče brzdil v esíčkách, ten ho na rovném úseku předjel a vybrzdil. „Cyklista ve snaze vyhnout se střetu s vozidlem strhnul řízení vpravo a následně spadnul do příkopu,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková

Neznámý šofér na místě nehody vůbec nezastavil a pokračoval v jízdě dál. Potlučený cyklista se musel z příkopu vyhrabat na silnici sám. Potom ještě dojel do své cílové stanice v obci Brtníky, odkud ho vzhledem ke špatnému zdravotnímu stavu odvezla sanita do nemocnice.

„Obracíme se na motoristy, kteří uvedeným úsekem v daném čase projížděli, s žádostí o pomoc při objasnění průběhu této dopravní události. Hledaným vozidlem je podle všeho světlá audina v provedení cabrio. Informace přijme každá služebna policie nebo kontaktujte tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, cyklista, okres Česká Lípa, Kravaře, kabriolet, Audi, Brtníky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič kabrioletu vybrzdil cyklistu, ten spadl do příkopu a zranil se  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.