Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V září by mohla být známá budoucí podoba koupaliště v Dubici

Českolipští radní vybrali firmu CENTROPROJEKT GROUP a.s. Zlín jako dodavatele projektové dokumentace k plánovanému venkovnímu koupališti v přírodním areálu Dubice.

Tato firma získala nejvíce bodů v oblasti kvality realizačního týmu a navíc nabídla nižší cenu než jaký byl předpoklad. „Cena rozhodovala o vítězi jen z poloviny,“ sdělil místostarosta Martin Brož s tím, že zakázku tak získala zkušená firma, která má již s podobnými projekty zkušenosti.

Společnost bude mít nelehký úkol. V projektové dokumentaci musí citlivě zasadit venkovní bazén citlivě do současného areálu a zároveň zachovat současné atrakce jako je 3D bludiště, minigolf nebo vodní vlek.

Konkrétní podoba bude známá sice až v září, ale podle studie by se v areálu mohl kromě bazénu objevit například tobogán, dětské brouzdaliště nebo skluzavky. „Doufáme, že v roce 2022 se nám podaří vysoutěžit firmu,“ uvedla starostka Jitka Volfová. Vítězná firma musí dodat kompletní projektovou dokumentaci včetně provedení inženýrské činnosti potřebné pro získání všech povolení, součinnosti při výběru zhotovitele stavby a autorského dozoru při provádění stavby.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Geoportál Liberecký kraj

Štítky Českolipsko, Liberecký, Dubice, bazén, projektová dokumentace, CENTROPROJEKT GROUP a.s., Zlín, Martin Brož, Jitka Volfová, koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V září by mohla být známá budoucí podoba koupaliště v Dubici  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.